aluminium reclamepanelen, een robuust, elegant paneel.

Aluminium reclamepanelen of dibond voorzien van uw logo, een reclame boodschap of een indrukwekkende foto in de inkomhal van uw bedrijfspand? Aluminium sandwich panelen zijn een uitstekende drager voor visuele communicatie. Aluminium dibond panelen bestaan in diverse diktes en kleuren met zichtbare of onzichtbare montage. Ze kunnen worden voorzien van een fullcolour digitale print of belettering en zijn geschikt voor in- & outdoor toepassingen.

ontdek hier meer realisaties
vraag uw offerte op maat
Dibond 2mm

aluminium sandwich panelen 2mm

bekijk alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat

aluminium sandwich panelen 3mm

bekijk alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat

aluminium sandwich panelen 4mm

bekijk alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat

aluminium sandwich panelen, mogelijkheden voor elk budget en concept.

Aluminium sandwich panelen bestaan uit een zwarte kunsstofkern die aan beide zijden is voorzien van een 0,3mm dunne aluminiumplaat. Wij maken deze voor u op elk gewenst formaat en in verschillende diktes en kleuren. Ze kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden en recto/verso voorzien worden van UV-bestendige prints of belettering. Indien gewenst, werken we de panelen af met een matte of glanzende laminaat. Deze zorgt ervoor dat weersinvloeden, ook op lange termijn, geen nadelige invloed hebben. Door hun robuustheid zijn ze een ideale drager voor buitensignalisatie, reclameborden en zelfs gevelbekleding. Door hun elegante en strakke uiterlijk, kunnen ze ook decoratief toegepast worden, bijvoorbeeld met een indrukwekkende foto in uw interieur. Ze kunnen zichtbaar of onzichtbaar verankerd worden. Aluminium sandwich panelen zijn ook uiterst geschikt voor het uitfrezen van teksten of logo’s, die we kunnen afwerken met een print of kleurfolie. Kortom aluminium dibond paneel is een duurzame, kwalitatieve keuze voor uw bedrijfslogo, signalisatie of fotopaneel.

de voordelen van aluminium dibond panelen

Verkrijgbaar in een verschillende diktes en kleuren

UV- en weersbestendig

Corrosie- en weerbestendig

Geschikt voor zowel in- & outdoor toepassingen

Indien gewenst maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en bezorgen u een digitaal drukvoorbeeld.

aluminium sandwich panelen bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bezorg ons de gewenste afmetingen, afbeeldingen – logo’s – teksten die u op het paneel wenst. -> info@amsdigital.be

Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

De aluminium dibond panelen worden door onze professionele monteurs afgewerkt en geplaatst. We beschikken oven een eigen hoogtewerker, waardoor we kunnen plaatsen op grote hoogte.

de technische mogelijkheden van aluminium sandwich panelen

Voor de productie van uw dibond panelen, bestaan er verschillende mogelijkheden:

Wij bieden aluminium sandwich panelen aan in diktes van 4 en 6mm.

Hieronder vindt u een overzicht van zelfklevende folies die kunnen gebruikt worden voor het afwerken van de aluminium sandwich panelen.

Monomeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een tijdelijk karakter. Het leent zich dan ook uitstekend voor acties en promoties. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten logo’s en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden. Let op: na 6 maanden wordt de monomeer vinyl, permanent. Deze is nog steeds verwijderbaar met warme lucht.

Polymeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een duurzaam karakter. Hij is dan ook eerder geschikt voor communicatie op langere termijn. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden en wordt standaard voorzien van een glanzende of matte laminaat. Die de afbeelding beschermt tegen krassen, vuil en verkleuring door UV-licht.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor kleefletters en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!