Twee goede buren helpen een verre vriend in Hotton

AMS Digital Printing en GPI Service zijn al jarenlang goede buren.

Als lokale ondernemingen willen we onze rol opnemen in de samenleving, zowel op lokaal vlak als op breder nationaal vlak. Daarom ondersteunen we al vele jaren talloze acties, evenementen en verenigingen.

De recente ramp die zich voltrok in het zuiden van ons land, laat ons dan ook niet onbewogen. Vele mensen en dorpen zijn getroffen door het noodweer. Met het zicht op de komende herfst en de lagere temperaturen,  zijn lokale hulporganisaties specifiek op zoek naar warme slaapzakken en één- of twee persoons tentjes. We willen dan ook een warme oproep lanceren om te kijken of u nog een slaapzak of tentje kan missen. Wij hebben een zeer goed contact met de depotverantwoordelijke van Hotton. Deze depot verdeelt de hulpmiddelen naar de hulpbehoevenden in de zeer zwaar getroffen gebieden in Trooz, Pepinster, Verviers…

hoe te doneren?

U kan de slaapzakken en tenten doneren bij GPI Services – Glasstraat 15 in Merksem of AMS Digital Printing – Glasstraat 17 in Merksem. Bent u niet meteen in de mogelijkheid om tot bij ons te komen, geef ons dan een seintje op info@amsdigital.be of info@gpiservice.be .

Alvast van harte bedankt voor uw ondersteuning!

Tentje Slaapzak