reclame op uw kleine bestelwagen, brengt uw publiciteit in beweging!

Bij AMS beschikken we over alle know-how voor de plaatsing van uw kleine bestelwagen reclame. In het decoreren van bestelwagens hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Een eenvoudige belettering, de volledige re-branding van een wagenpark of een wrapping van de auto, we realiseren het aan een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit. Zo maken we van uw kleine bestelwagen reclame een rijdend visitekaartje!

ontdek hier meer realisaties
vraag uw offerte op maat

kleine bestelwagen belettering

Vanaf 110 /st.

ontdek meer realisaties
vraag uw offerte op maat
Kleine Bestelwagen Belettering Large

kleine bestelwagen belettering large

Vanaf 300 /st.

ontdek meer realisaties
vraag uw offerte op maat
Kleine Bestelwagen full wrap

kleine bestelwagen full wrap

Vanaf 2495 /st.

ontdek meer realisaties
vraag uw offerte op maat
Kleine Bestelwagen colour wrap

kleine bestelwagen colour wrap

Vanaf 1950 /st.

ontdek meer realisaties
vraag uw offerte op maat

kleine bestelwagen reclame, mogelijkheden voor elk budget en concept.

Voor uw autoreclame bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Wij voorzien wagens van logo’s, contact gegevens, digitale full colour prints, one-way-visions en stripings. Het drukken en plaatsen gebeurt in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Al onze plaatsers zijn geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

AMS garandeert u professionele autostickers met kwalitatieve folies. Voor kleefletters en logo’s beschikken we over een breed gamma gekleurde folies, alsook specials zoals reflectererend, metallic en fluo materiaal. Foto’s of illustraties drukken we op speciaal hiervoor ontwikkelde Cast-folies. Voor voertuigen worden deze steeds afgewerkt met een transparante laminaat, die bescherming biedt tegen krassen en verkleuring. Een opvallende foto op de achterruit kan perfect op een one-way-vision folie. Deze geperforeerde folie, garandeert het zicht vanuit de wagen maar verhinderd de inkijk in de wagen. Ideaal als u kostbare materialen of gereedschappen vervoerd!

de voordelen van autostickers

Onschadelijk voor de lak, eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen.

 Geschikt voor alle car-washes

  7 jaar garantie tegen kleurverlies

 Voorzien van een krasvaste beschermlaag

  Indien gewenst maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en we bezorgen u steeds een digitaal drukvoorbeeld.

kleine bestelwagen reclame bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

  Bezorg ons het merk en type van uw voertuig en de afbeeldingen – logo’s – teksten die u op de wagen wenst. -> info@amsdigital.be

  Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

  U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

  Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

  Uw autostickers worden door onze professionele monteurs geplaatst. Dit kan in ons volledig uitgerust atelier of op locatie.

de technische mogelijkheden van autoreclame

Voor de productie van uw autostickers, bestaan er verschillende mogelijkheden:

Monomeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een tijdelijk karakter. Het leent zich dan ook uitstekend voor acties en promoties. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten logo’s en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden. Let op: na 6 maanden wordt de monomeer vinyl, permanent. Deze is nog steeds verwijderbaar met warme lucht.

Polymeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een duurzaam karakter. Hij is dan ook eerder geschikt voor communicatie op langere termijn. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden en wordt standaard voorzien van een glanzende of matte laminaat. Die de afbeelding beschermt tegen krassen, vuil en verkleuring door UV-licht.

One-way-vision is een éénzijdig doorzichtige sticker. De geperforeerde folie, laat toe om op een raam te communiceren, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Deze raamdecoratie kan afgewerkt worden met een transparante laminaat zodat deze beschermd is tegen krassen, vuil en weersinvloeden.

Specials naast ons uitgebreid gamma standaardkleuren, bieden we een brede waaier aan speciale vinyls aan. Denk aan metallic, chrome, carbonfolies. Deze worden onder andere toegepast om een accent te leggen bij een carwrapping.

Reflecterende (Chevron) markering: Voertuigen die werken uitvoeren waarbij ze stilstaan op gewestwegen, moeten voorzien zijn van een rood/witte chevron markering, indien ze ingeschreven zijn vanaf 1/1/2020. Nutsbedrijven, watermaatschappijen,… en dergelijke vallen hieronder. Verder kunnen we alle voertuigen voorzien van opvallende contourmarkeringen, die de zichtbaarheid aanzienlijk vergroot.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw autoreclame en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!