in-& outdoor signalisatie STORO

Voor self-storage provider STORO realiseerden we de volledige signalisatie van hun vestigingen in Mechelen en Brecht.

STORO telt vandaag 180 opslagplaatsen in Brecht en 380 in Mechelen. In totaal is dat zo’n 3000m² aan opslagruimte. De formaten van boxen variëren tussen 1m² en 28m².

Bij STORO huur je extra ruimte voor je verhuis, renovatie, verzameling, bedrijf,… Of gewoon als extra berging. Hobbyisten kunnen ook hun materiaal of vakantiespullen opslaan. Kortom kan iedereen dus bij Storo terecht.

Alles werkt volledig digitaal en automatisch, de klant kan de vestiging 24/7 betreden.
De sloten kan je digitaal openen met je smartphone. Wie niet helemaal vertrouwd is met de digitale toepassingen kan ook gebruik maken van een persoonlijke  toegangscode. Met die toegangscode kan je ook de site en je opslagruimte betreden.
Als huurder kan je dus heel eenvoudig de poorten en deuren openen, maar ook toegangsrechten uitdelen aan vrienden, personeel, familie….

De vestiging is voorzien van camerabeveiliging. Elke opslagruimte is apart nog voorzien van een eigen inbraakalarm, die gekoppeld is aan een 24/7 meldkamer.

Binnen in de vestiging is er een een goederenlift voorzien om al je spullen naar je box op het eerste verdiep te krijgen. Er zijn ook karretjes en transpaletten die je kan gebruiken. Je kan met je auto tot binnen in de vestiging rijden om binnen je goederen uit de wagen te halen. Zo kan je ze direct op een transpallet zetten en tot aan je box rijden.

Je kan online je opslagruimte boeken, maar als je ze toch graag eerst bekijkt, dan kan je een afspraak maken om de vestiging naar keuze te bekijken.

www.storo.be

Ontdek hier nog meer signalisatie mogelijkheden!