AMS is open all summer

U leest het goed, bij AMS geen zomersluiting, u kan de hele zomer bij ons terecht voor al uw in- & outdoor reclame projecten.

Of het nu gaat om spandoeken, vlaggen, reclamepanelen, autobestickering of gevelreclame, wij staan de hele zomer klaar om u te helpen!

Ons doel is om uw bedrijf te laten stralen, ongeacht het seizoen. Onze experts zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en uw projecten snel en professioneel te realiseren. Wij begrijpen dat uw bedrijf nooit stil staat, en daarom doen wij dat ook niet.

Even pauzeren met ijsjes of koele frisdranken, dat kan zeker helpen! AMS heeft echter een echt duurzame oplossing om uw werkruimtes op de warmste dagen aangenaam koel te houden: Zon- en UV-werende folie beperkt de hitte in ruimtes die te warm worden en weert de schittering van de zon op bijvoorbeeld uw computerscherm. Daarnaast beschermen de meeste zonwerende raamfolies ook tegen UV stralen, zodat uitgestalde producten die onderhevig zijn aan verkleuring, beter beschermd worden. Onze zonwerende folies zijn toepasbaar op vrijwel alle raamtypes en worden op maat gesneden en desgewenst door onze professionele installateurs geplaatst.

Stuur gerust een mailtje voor meer info en geniet van een heerlijk koele werkomgeving deze zomer.

recente projecten in de kijker

2024 is alweer halverwege! Tijd dus om enkele mooie projecten van de voorbije maanden in de spotlight te plaatsen:

Boss Store Antwerpen

Voor de Boss store in de Huidevettersstraat in Antwerpen mochten we een gigantische wanddecoratie plaatsen. Ons plaatsingsteam plaatste hier op een tijdsspanne van 12u een muurdecoratie van 37 bij 4 meter!

Crèmerie Flamingo

Het Astridplein is weer een horecazaak rijker, in het hoekpand van Zoo Antwerpen is namelijk een nieuwe ijsjeszaak geopend: Crèmerie Flamingo.

We voorzagen het exterieur van prints op transparante folie en beletteringen met een nostalgische sfeer. De binnenzijde werd sfeervol aangepakt met een gigantische muurprint.

Wie doorstapt naar het Flamingoplein in de Zoo kan er binnenkort ook weer chillen in de pop-up zomerbar van de Zoo. Ook deze werd naar jaarlijkse traditie door ons voorzien van sfeervolle decoratie.

geveldecoratie Van der Valk Hotel Antwerpen

De gerenomeerde hotelgroep Van der Valk gaf ons het vertrouwen om hun nieuwe filiaal aan het Antwerpse stadspark van een nieuwe geveldecoratie te voorzien. Ondertussen zijn we ook volop bezig met een sfeervolle opsmuk van het interieur, verwacht daar dus binnenkort een update van.

signalisatie en decoratie ontmoetingscentrum Schoem

Voor de mooie poldergemeente Stabroek mochten we het gloednieuwe ontmoetingscentrum voorzien van signalisatie en stijlvolle raam– en muurdecoraties.

3D-gevelreclame

Hieronder zie je twee recente realisaties van 3d-verlichte-gevelreclame. Voor onze trouwe klant Dural realiseerden wij, voor hun nieuw filiaal in Schoten, hun logo in een direct verlichte doosletter, Voor onze nieuwe klant Coco Tea voorzagen we de gevel van hun Antwerpse shop van een flatbox.

Een 3D-gevelreclame is een echte eyecatcher indien u uw logo of bedrijfsnaam drie dimensionaal op de gevel van uw bedrijf wenst. AMS biedt een uitgebreid gamma aan mogelijkheden voor wat betreft 3D-geveldecoratie, gaande van uitgefreesde letters en vormen tot direct of indirect verlichte doosletters, voorzien van energiezuinige ledlampen.

voertuigdecoratie #hotcar

Ook kregen we deze beauty op bezoek die door onze plaatser Alex op uiterst minitieuze wijze van een coole striping werd voorzien.

Blijf steeds op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram – facebook en TikTok!

ontdek hieronder wat we nog voor u kunnen realiseren.

auto stickers

spandoeken

raamdecoratie

gevel reclame

vlaggen

3d gevel reclame

totems en zuilen

muurdecoratie

signalisatie

belettering

reclamepanelen

bus wrapping

Blijf steeds op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram – facebook en TikTok!

ontdek hieronder wat we nog voor u kunnen realiseren.

auto stickers

spandoeken

raamdecoratie

gevel reclame

vlaggen

3d-reclame

totems en zuilen

muurdecoratie

signalisatie

belettering

reclamepanelen

bus wrapping