Project omschrijving

Met een duidelijke in- & outdoor signalisatie creëert u een veilige en aangename omgeving voor uw klanten, personeel en leveranciers. AMS heeft een jarenlange ervaring en mooie referenties op het gebied van in- & outdoor signalisatie. Indien nodig bekijken we de situatie op locatie en voeren we een studie uit die wordt vertaald in een passend concept. Onze signalisatie wordt steeds ontworpen en gemonteerd met oog en respect voor de architecturale waarde van de omgeving.

bekijk dit product in de webshop
meer info over signalisatie

Voor in- & outdoor signalisatie bieden we een breed scala aan producten, op het gebied van signing, routing en visuele communicatie. Wij leveren ruim 5000 producten, die we grotendeels uit voorraad, geheel op maat en gereed voor verzending of montage aanbieden. Naast standaardproducten leveren we ook maatwerk. We adviseren u steeds van ontwerp tot montage en streven hierbij telkens naar de beste prijs kwaliteit verhouding.

AMS ontwerpt, produceert en monteert: bewegwijzering, reclamezuilen, vloerstickers, gevel- & doosletters, nood- en veiligheidssignalisatie. Voor de productie van uw signalisatie beschikken we over een modern machinepark. Wat de materiaalkeuze betreft gaan we enkel voor de meest duurzame oplossingen. De plaatsing van uw signalisatie wordt professioneel en veilig uitgevoerd door geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

In onze webshop vindt u een groot assortiment standaard signalisatie items. Deze kunnen steeds gepersonaliseerd worden met full-colour prints, kleefletters etc.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw signalisatie en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.