Project omschrijving

Een opvallende muurdecoratie geeft meteen een heel ander gevoel en sfeer aan een ruimte. Denk daarbij aan de inkomhal van een bedrijfsruimte, de wachtkamer in een dokterspraktijk of de kinderkamer een metamorfose geven met een speelse wanddecoratie. De mogelijkheden zijn onbeperkt wat invulling en formaat betreft!

Meer info over dit product

Voor een muurdecoratie gebruiken we doorgaans Walltex of ook wel Airtex genoemd, het is een synthetisch behang van hoogwaardig kwaliteit dat eenvoudig en naadloos kan aangebracht worden. Het is uitermate geschikt voor bepleisterde muren, beurswanden, decors en houten wanden. De grijze rugzijde zorgt ervoor dat kleurimperfecties in de onderlaag niet meer zichtbaar zijn. Het kan aangebracht worden op vlakke muren met de hiervoor ontwikkelde lijm. Indien de wanden onbewerkt zijn, moet er voor de lijm nog een primer worden aangebracht.

Door de scheurvastheid is het nog goed te herpositioneren tijdens het aanbrengen. Daarnaast heeft het behang een lichte structuur en is het waterafstotend en afneembaar. Hierdoor is Walltex het perfecte materiaal om ruimtes op een eenvoudige manier een upgrade te geven of te restylen.

Naast een vaste muurdecoratie met behang bieden we nog tal van mogelijkheden om een ruimte aan te kleden met een afneembare wanddecoratie: Zoals bedrukte canvassen die op een spieraam worden gemonteerd of posters al dan niet in een frame.

Onze ontwerpafdeling denkt steeds graag mee om een sfeervolle foto of illustratie te zoeken voor uw wanddecoratie.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor muurdecoratie en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.