Project omschrijving

Raamdecoratie is geschikt voor zowel tijdelijke promoties als permanente communicatie. Wens je een raampartij af te schermen, dan biedt zandstraalfolie of one-way-vision een passende oplossing.

Meer info over dit product

De verschillende types raamdecoratie hebben verschillende doelen. Zo houdt zonwerende folie felle zonnestralen tegen, gaat zandstraalfolie inkijk tegen en zorgt verduisterende raamfolie voor een donkere ruimte. Maar bovenal is een mooie raamdecoratie een eye-catcher voor uw winkel- of bedrijfspand.

Monomeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een tijdelijk karakter. Het leent zich dan ook uitstekend voor acties en promoties. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden.

• Polymeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een duurzaam karakter. Hij is dan ook eerder geschikt voor communicatie op langere termijn. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden.

One-way-vision is een éénzijdig doorzichtige sticker. De geperforeerde folie, laat toe om op een raam te communiceren, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Deze raamdecoratie kan afgewerkt worden met een transparante laminaat zodat deze beschermd is tegen krassen en weersinvloeden.

• Blockout folie is een folie die gebruikt wordt om ruimtes te verduisteren of de lichtdoorstroming in intern verlichte lichtreclames te controleren. De folie is standaard wit met een zwarte rugzijde en kan bedrukt worden naar keuze.

Zandstraalfolie is ideaal om privacy te creëeren. We kunnen tevens een logo of decoratief patroon plotten uit deze folie. Het materiaal kan eveneens worden bedrukt met een foto, tekening of volvlak kleur naar keuze.

• Zonwerende folie beperkt de hitte in ruimtes die te warm worden en weert de schittering van de zon op bijvoorbeeld uw computerscherm. Zonwerende folie bestaat in drie tinten. De SPS 20 is de donkerste tint, de SPS 35 is de medium tint en de SPS 50 is de lichtste tint.

Beschikt u zelf niet over een ontwerp voor uw raamdecoratie, dan helpt onze ontwerpafdeling u graag bij het uitwerken van een esthetische en opvallende ontwerp.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor raamdecoratie en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.