vlaggen en banieren, zetten uw bedrijf of evenement in de kijker!

Vlaggen en banieren zijn er in talloze formaten en toepassingen. Ze zijn de ideale oplossing om uw bedrijf of evenement extra in de kijker te zetten. Onze bedrukte vlaggen, bestel je al vanaf één exemplaar. Naast de vlag kunnen we ook al bijpassende masten en toebehoren leveren en plaatsen. In het ontwerpen, produceren en plaatsen van vlaggen en banieren hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Wappervlaggen, galgmasten beachvlaggen of haakse banieren aan de gevel we realiseren het aan een scherpe prijs en met de grootste zorg.

ontdek hier meer realisaties
vraag uw offerte op maat
mastvlag wappervlag

mastvlaggen

bekijk hier alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat
Baniervlaggen

baniervlaggen

bekijk hier alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat
Baniervlaggen

banieren

bekijk hier alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat
Beachvlaggen

beachvlaggen

bekijk hier alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat

vlaggen en banieren, mogelijkheden voor elk budget en concept.

Voor uw vlaggen en banieren bieden we een heel breed gamma aan technische totaaloplossing. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Wij voorzien de vlaggen en banieren van digitale full colour prints.  Het drukken en voorbereiden gebeurt in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Voor elke vlag kunnen wij de gepaste accessoires leveren en een veilige en professionele plaatsing op uw locatie voorzien.

waarom kiezen voor vlaggen of banieren?

Stimuleert de naambekendheid van uw merk of bedrijfsidentiteit.

Vergroot de herkenbaarheid van uw zaak.

Een opvallende manier om uw diensten en activiteiten in de kijker te plaatsen.

Indien gewenst maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en we bezorgen u steeds een digitaal drukvoorbeeld.

vlaggen of banieren bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bezorg ons  de afbeeldingen – logo’s – teksten die u op uw gevel wenst. -> info@amsdigital.be

 Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

Uw vlaggen worden door onze professionele monteurs geplaatst.

de technische mogelijkheden van vlaggen en banieren

Voor de productie van vlaggen en banieren, bestaan er verschillende mogelijkheden:

Mastvlaggen of wappervlaggen worden vervaardigd uit stevig glanspolyester. De vlag wordt rondom gezoomd en aan de mastzijde voorzien van een kopband voor extra stevigheid. Bij grote formaten wordt de vlag rondom gezoomd en aan de mastzijde voorzien van kopband en karabijnhaken.

Beachvlaggen Wil je opvallen op een evenement, winkelstraat of strand? Een beachvlag is hiervoor de uitgelezen keuze. Deze kan zowel in- als outdoor gebruikt worden. De beachvlag kan full- colour bedrukt worden en is verkrijgbaar in de volgende formaten:

baniervlaggen of galgmastvlaggen vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf! De galgmastvlaggen worden standaard rondom gezoomd en aan de bovenzijde voorzien van een tunnel voor de galgmast. Aan de mastzijde wordt de galgmastvlag voorzien van karabijnhaken zodat je de vlag stevig kunt bevestigen aan de mast.

Daarnaast kunnen we een groot aantal standaardvlaggen leveren, zoals landenvlaggen, stads- en provincievlaggen, scheepsvlaggen etc…
Banieren bestaan in verschillende types. Er is keuze tussen paalbanieren, haakse gevelbanieren of wandbanieren. Alle banieren kunnen full colour bedrukt worden. Het doek wordt opgespannen door middel van draadeinden die de kleine buizen met de muursteunen verbinden. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua design zeer aantrekkelijk.
-Haakse banieren worden gemonteerd tussen inox-muursteunen, met een breedte van 60 of 80 cm. De hoogte is variabel tussen 200 en 600 cm.
-Wandbanieren worden plat op de muur gemonteerd en hebben een doekbreedte van maximaal 200 cm.
Wil u ook ‘s nachts uw banier extra laten opvallen, kies dan voor bijpassende led-spots. Let op dat deze verlichting alleen mogelijk is, indien de banierhouder voorbereid is voor verlichting (deze voorbereiding dient u mee te bestellen en heeft een meerprijs). De bovenste baniersteun is dan voorbereid voor de montage van dit armatuur.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor vlaggen en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!