Een beestige wrapping voor de bussen van Planckendael

bus wrapping

Voor onze klant ZOO Planckendael staken we twee shuttlebussen in een nieuw jasje. De Express vervoert jaarlijks 50.000 bezoekers van Mechelen station naar het dierenpark en terug. Tot voor kort werden daar traditionele bussen op diesel voor ingezet. Vanaf de paasvakantie worden bezoekers opgepikt door twee gloednieuwe CNG-bussen die rijden op gas. Dit initiatief past perfect in het duurzame karakter van het park. Lees hier het persbericht van de Zoo Planckendael.

Wrapping, hoe gaan we te werk?

U bent de originele kleur van uw auto beu? Dan is car wrapping een ideale oplossing? In een handomdraai ziet uw auto er als nieuw uit en valt hij op in het straatbeeld. U wenst de folie te verwijderen wanneer u de auto verkoopt? Geen enkel probleem wij kunnen de vinyl verwijderen en een extra plus is dat uw originele lak beschermd is door de folie.

Bij het wrappen van een auto wordt een vinylfolie op elk koetswerkonderdeel gekleefd. Door het gebruik van warmte past de folie zich perfect aan rond de vorm van de carrosserie.

Wilt u de volledige wagen inpakken, het dak, de spiegels… Bij car wrapping staat uw voorkeur centraal: de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt. Een glanzende of matte folie, carbon-effect of  een full-colour print met uw reclameboodschap.

de voordelen van carwrapping

  We maken van uw wagen een unieke verschijning.

  Een wrapping met reclameboodschap, zet uw bedrijf extra in de kijker.

  Wij gebruiken enkel kwaliteitsfolie die jaren meegaat

  De vinylfolie beschermt de lak van uw wagen tegen weersinvloeden. Ook carwash vormt geen enkel probleem.

Ontdek hier alle mogelijkheden inzake voertuigreclame

Autobus wrapping
bus wrapping
Bus wrapping stickers
lijnbus wrapping
Bus wrapping
lijnbus bestickering
lijnbus fullwrap
meer info over busreclame
vraag uw offerte op maat