even voorstellen…

Er wordt wel eens gezegd dat wat je met passie doet, je gewoon beter doet. Al meer dan 20 jaar is passie wat onze mensen drijft om elke dag opnieuw de projecten van onze klanten tot een succes te maken.

De opgedane expertise in die jaren leidt ertoe dat we klanten helpen in het maken van juiste keuzes inzake zowel signalisatie alsook in- en outdoor reclame.

Less is more, en dat klopt!

Het hoeft niet steeds meer en groter te zijn om het beoogde resultaat te behalen, het moet gewoon de meest efficiënte keuze zijn.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. De website waarop u zich bevindt, biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet!
Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

Wij kijken alvast uit naar een duurzame samenwerking met u.

Het AMS team

het ams team

Wanneer u ons opbelt, is de kans groot dat u deze vriendelijke dame aan de lijn krijgt. Ze volgt uw projecten op van offerte tot oplevering.

Bjorn is recent ons team komen versterken maar beschikt over een jarenlange ervaring. Hij volgt uw projecten op van offerte tot oplevering.

Inge heeft reeds 25 jaar ervaring als grafisch vormgever. Ze helpt u om van uw project een visueel pareltje te maken.

Jan is graficus en heeft 20 jaar ervaring in de sector. Hij beschikt over een brede grafische en technische kennis.

Peggy is onze productieverantwoordelijke en heeft een enorme technische kennis. Haar oog voor detail, zorgt ervoor dat uw project tot in de puntjes wordt afgewerkt.

Roel is reeds 20 jaar plaatser bij AMS. Of het nu een stickertje op een brievenbus betreft of een enorm spandoek op grote hoogte; deze man klaart de klus!

Wouter is een doe-al en een durf-al. Of het nu de plaatsing van projecten op locatie betreft of een complexe wrapping van een wagen in ons atelier. Hij kan het allemaal.

Maarten heeft al heel wat jaren ervaring als plaatser en levert alle projecten met de grootste zorg af.

Dan is productiemedewerker. Zijn specialisatie is het bedienen van onze nieuwe Kongsberg freestafel.

Alex werkt met de grootste zorg uw projecten af in ons atelier en gaat ook op locatie plaatsingen uitvoeren.

Onze Freddy geniet van zijn welverdiend pensioen. Hij staat echter nog steeds klaar om ons team met zijn technische kennis te ondersteunen.

Xana is de nieuwste AMSer, zij werkt met de grootste zorg uw projecten af in ons atelier!

Zin om ons team te versterken? Mail je CV naar info@amsdigital.be