spanframes, zetten uw bedrijf of winkel in de kijker!

Spanframes zijn er in talloze formaten en toepassingen. Ze zijn de ideale oplossing om uw bedrijf of winkelpand extra in de kijker te zetten. Onze spanframes, bestel je al vanaf één exemplaar. Naast de spanframes kunnen we ook het bijpassende montagesysteem en toebehoren leveren en plaatsen. In het produceren en plaatsen van spanframes hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Een klopkader aan uw gevel of een textielframe in uw interieur, we realiseren ze aan een scherpe prijs en met de grootste zorg.

ontdek hier meer realisaties
vraag uw offerte op maat
spandoeken backlit

spanframes

bekijk meer mogelijkheden
vraag uw offerte op maat

spanframes, mogelijkheden voor elk budget en concept.

Voor uw spanframe bieden we een heel breed gamma aan technische totaaloplossing. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Hieronder vindt u de mogelijkheden voor wat betreft de frames:

Aluminium buizen frame: is een frame dat op maat gemaakt wordt met aluminium buizen en bochten. het doek wordt in het frame bevestigd door middel van spanrekkers. Het frame kan in de grond verankerd worden of op een voet gemonteerd.

 Klopframe: kan in elke gewenste afmeting gemaakt worden. Het doek wordt in het frame bevestigd en opgespannen doormiddel van een frontale afwerkingslat in aluminium. De doeken kunnen eenvoudig vervangen worden.

Textiel wandframe met pees: is een stijlvol frame dat vaak gebruikt om in interieurs sfeer en beleving te creëeren. De doeken zijn eenvoudig  te vervangen aangezien deze afgewerkt worden met een pees. Dankzij deze eigenschap is het ideaal om in te spelen op seizoenen of promotionele acties. Om de visibiliteit te verhogen, kan het textieldoek ook verlicht worden.

Truss frame is een modulair aluminium frame dat een grote flexibiliteit toelaat. Ze is dan ook ideaal voor tijdelijk gebruik op evenementen of beurzen.

Wil u ook ‘s nachts uw banner extra laten opvallen, kies dan voor bijpassende led-spots. Let op dat deze verlichting alleen mogelijk is, indien de banierhouder voorbereid is voor verlichting (deze voorbereiding dient u mee te bestellen en heeft een meerprijs). De bovenste baniersteun is dan voorbereid voor de montage van dit armatuur.

Wij voorzien spandoeken van digitale full colour prints. Het drukken en voorbereiden gebeurt in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Voor elke banner kunnen wij de gepaste accessoires leveren en een veilige en professionele plaatsing op uw locatie voorzien.

spanframes bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

  Bezorg ons de gewenste afmetingen van uw frame -> info@amsdigital.be

Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp.

U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

Uw frame wordt door onze professionele monteurs geplaatst.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw bannerframe en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!