plexipanelen, een veelzijdig reclamepaneel.

Plexipanelen  worden meestal toegepast in lichtbakken of als ramen. Achter de plexi kan licht geplaatst worden, waardoor het licht mooi wordt verdeeld over de gehele plexiplaat. Plexiplaten kunnen voorzien worden van een al dan niet translucente (lichtdoolatende folie) full colour print of belettering. Het materiaal is zeer goed bestand tegen weersinvloeden. Het is hierdoor een uitstekende drager voor tijdelijke visuele communicatie.

ontdek hier meer realisaties
vraag uw offerte op maat
Plexi transparant

plexi transparant

bekijk alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat
Plexi opaal

plexi opaal

bekijk alle mogelijkheden
vraag uw offerte op maat

plexiglas panelen, mogelijkheden voor elk budget en concept.

Geef uw reclame een luxueuzere uitstraling met plexi paneel. Plexi’s kunnen kunnen zowel op de recto- als versozijde van een print voorzien worden. Door de verschillende diktes, soorten prints en mogelijke afwerkingen zijn de mogelijkheden quasi oneindig. Plexi panelen zijn zowel voor in- als outdoor reclame geschikt. Voor de ophang- en bevestigingssystemen zijn er mooie accessoires beschikbaar. Plexipanelen passen perfect binnen elke huisstijl en kunnen gebruikt worden voor verschillende reclame toepassingen.

de voordelen van plexipanelen

Verkrijgbaar in een verschillende diktes en kleuren

UV- en weersbestendig

Volledig transparant.

Luxueus materiaal.

Indien gewenst maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en bezorgen u een digitaal drukvoorbeeld.

Plexipanelen bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bezorg ons de gewenste afmetingen, afbeeldingen – logo’s – teksten die u op het paneel wenst. -> info@amsdigital.be

Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

Uw plexi panelen worden door onze professionele monteurs afgewerkt en geplaatst. We beschikken oven een eigen hoogtewerker, waardoor we kunnen plaatsen op  grote hoogte.

de technische mogelijkheden van plexipanelen

Voor de productie van uw panelen, bestaan er verschillende mogelijkheden:

Wij bieden plexipanelen aan in diktes van 1,5 tot 25mm.

Plexi is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Hieronder vindt u een overzicht van zelfklevende folies die kunnen gebruikt worden voor het afwerken van de plexipanelen.

Translucente vinyl is een zelfklevend materiaal met een lichtdoorlatend karakter. Translucente snijfolie wordt voornamelijk gebruikt voor verlichtte toepassingen, zoals op lichtbakken. Deze folies zijn zowel bij daglicht als ‘s nachts, wanneer deze folies worden belicht, goed zichtbaar.

Monomeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een tijdelijk karakter. Het leent zich dan ook uitstekend voor acties en promoties. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten logo’s en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden. Let op: na 6 maanden wordt de monomeer vinyl, permanent. Deze is nog steeds verwijderbaar met warme lucht.

Polymeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een duurzaam karakter. Hij is dan ook eerder geschikt voor communicatie op langere termijn. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden en wordt standaard voorzien van een glanzende of matte laminaat. Die de afbeelding beschermt tegen krassen, vuil en verkleuring door UV-licht.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor plexi en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!