maak grootse indruk met een spandoek!

Spandoeken en banners bieden een enorm scala aan mogelijkheden. Ze kunnen in een frame geplaatst worden op een buisprofiel of spanprofiel en enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. Een spandoek aan uw gevel, een festival of langs de kant van de weg? Bij AMS kan u een spandoek laten maken op het formaat en met de afwerking die u wenst. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de aandacht verzekerd!

ontdek hier meer realisaties
vraag uw offerte op maat
spandoeken frontlit

frontlit spandoek

bekijk hier de mogelijkheden
spandoeken mesh

mesh spandoek

bekijk hier de mogelijkheden
Backlit spandoek

spandoek backlit

bekijk hier de mogelijkheden
https://www.amsdigital.be/spandoek-blockout/

spandoek blockout

bekijk hier de mogelijkheden
spandoeken spanframe

spanframes

bekijk hier de mogelijkheden
spandoeken gevelbanieren

gevelbanieren

bekijk hier de mogelijkheden

spandoeken, oplossingen voor elk concept en budget!

Banners zijn uitermate geschikt om uw boodschap te communiceren. Ze kunnen op elk gewenst formaat gemaakt worden met een afwerking naar keuze.

Hieronder vindt u een oplijsting van de verschillende materialen en mogelijkheden:

Frontlit zijn onze standaard banners, ze zijn vervaardigd uit een sterk PVC materiaal, bestemd voor zowel binnen- als buitengebruik.  Het doek kan bedrukt worden aan één zijde.

Mesh banner is een geperforeerd PVC spandoek. Deze is windoorlatend waardoor hij ideaal is voor gebruik bij vrijstaande frames, steigers en werfhekken met een hoge windbelasting.

Backlit banner is een translucente PVC doek. Deze spandoek is ideaal voor toepassing in lichtbakken. Deze wordt op één zijde bedrukt.

Blockout spandoek is een zeer sterke PVC banner. Deze heeft een zwarte tussenlaag die geen licht doorlaat.

Al onze spandoeken kunnen afgewerkt worden met een zoom en ogen voor de verankering met spanrekkers in een frame. Optioneel kan een verlichting op het frame voorzien worden.

Hieronder vindt u de mogelijkheden voor wat betreft de frames:

Aluminium buizen frame: is een frame dat op maat gemaakt wordt met aluminium buizen en bochten. het doek wordt in het frame bevestigd door middel van spanrekkers. Het frame kan in de grond verankerd worden of op een voet gemonteerd.

 Klopframe: kan in elke gewenste afmeting gemaakt worden. Het doek wordt in het frame bevestigd en opgespannen doormiddel van een frontale afwerkingslat in aluminium. De doeken kunnen eenvoudig vervangen worden.

Textiel wandframe is een stijlvol frame dat vaak gebruikt om in interieurs sfeer en beleving te creëeren. De doeken zijn eenvoudig  te vervangen aangezien deze afgewerkt worden met een pees. Dankzij deze eigenschap is het ideaal om in te spelen op seizoenen of promotionele acties. Om de visibiliteit te verhogen, kan het textieldoek ook verlicht worden.

Truss frame is een modulair aluminium frame dat een grote flexibiliteit toelaat. Ze is dan ook ideaal voor tijdelijk gebruik op evenementen of beurzen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw banner en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!