vlaggen & banieren

     vlaggen & banieren

Vlaggen banieren wappervlag landenvlag mastvlag gevelbanier galgmastvlag AMS
#vlaggen #banieren #beachvlaggen #wappervlag #mastvlag #gevelbanier #landenvlag #galgmastvlag

Vlaggen en banieren zijn er in talloze formaten en toepassingen. Ze zijn de ideale oplossing om uw bedrijf of evenement extra in de kijker te zetten. Onze bedrukte vlaggen, bestel je al vanaf één exemplaar.

offerte
realisaties

mastvlag

baniervlag

beachvlag

gevelbanier

vlaggen & banieren, mogelijkheden voor elk budget en concept

Bedrukte vlaggen en banieren bieden een uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf, evenement of club extra in de kijker te zetten. Naast traditionele wappervlaggen, bieden we een groot aantal oplossingen op maat, gaande van beachvlaggen over gevelbanieren tot mobiele vlaggenmasten. Beschikbaar in verschillende materialen voor kort- en langdurig gebruik. Voor elke vlag kunnen wij de gepaste accessoires leveren en een veilige en professionele plaatsing op uw locatie voorzien.

vlaggen & banieren in alle vormen en materialen:

Wappervlaggen worden vervaardigd uit stevig glanspolyester. De vlag wordt rondom gezoomd en aan de mastzijde voorzien van een kopband voor extra stevigheid. Bij grote formaten wordt de vlag rondom gezoomd en aan de mastzijde voorzien van kopband en karabijnhaken.

Beachvlaggen Wil je opvallen op een evenement, winkelstraat of strand? Een beachvlag is hiervoor de uitgelezen keuze. Deze kan zowel in- als outdoor gebruikt worden. De beachvlag kan full- colour bedrukt worden en is verkrijgbaar in de volgende formaten:

Baniervlag vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf! De baniervlag wordt standaard rondom gezoomd en aan de bovenzijde voorzien van een tunnel voor de galgmast. Aan de mastzijde wordt de baniervlag voorzien van karabijnhaken zodat je de vlag stevig kunt bevestigen aan de mast.

Daarnaast kunnen we een groot aantal standaardvlaggen leveren, zoals landenvlaggen, stads- en provincievlaggen, scheepsvlaggen etc…

Indien gewenst kunnen we de plaatsing op locatie uitvoeren. We beschikken we oven een eigen hoogtewerker met gecertificeerd personeel, zodat plaatsing op grote hoogte perfect mogelijk is.

vlaggen & banieren bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

1 Bezorg ons de afbeeldingen – logo’s – teksten die u op uw vlag of banier wenst. -> info@amsdigital.be

2 Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

3 U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

4 Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

5 Indien gewenst, wordt uw vlag door onze professionele monteurs geplaatst.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw vlaggen & banieren en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

mastvlag
baniervlag
beachvlag
gevelbanier