kleefletters, bieden onbeperkte mogelijkheden voor uw reclame!

Kleefletters of belettering  op een etalage, reclamepanelen, voertuigen of zelfs een betonvloer, praktisch elke ondergrond kunnen we bekleven. We snijden de teksten of figuren uit zelfklevend vinyl, in de door u gewenste kleur. De plaatsing gebeurt in ons atelier of op locatie.

Wens je zelf de belettering aan te brengen? Dan staan we je graag bij met advies.

ontdek hier meer realisaties
vraag uw offerte op maat
Solden Raam Belettering

semi-permanente kleefletters

bekijk hier alle mogelijkheden

permanente kleefletters

bekijk hier alle mogelijkheden

belettering, oplossingen voor elk concept en budget!

He gebruik van kleefletters is misschien wel de éénvoudigste en meest efficiënte manier om uw reclameboodschap te communiceren. De mogelijkheden en materialen zijn quasi eindeloos.

We beschikken over een groot gamma kleuren en specials zoals: metallic, reflecterende, zandstraal en fluo folie. Indien u een specifieke huisstijl kleur wenst dan kunnen we deze drukken op zelfklevende folie.

We adviseren u hierbij graag voor wat betreft de te gebruiken vinyl. Een tijdelijke, promotionele belettering, vraagt immers een ander soort vinyl dan een voertuigbelettering die jarenlang wordt blootgesteld aan de weersinvloeden.

De plaatsing van de kleefletters wordt indien gewenst door ons ervaren team, op locatie of in ons atelier, uitgevoerd. Gaat u liever zelf aan de slag, voor het kleven van uw belettering? Dan staan we u graag bij met advies.

Beschikt u zelf niet over een ontwerp, dan helpt onze ontwerpafdeling u graag bij het uitwerken van een esthetische en opvallende belettering.

Voor onze kleefletters gebruiken we folies van leveranciers die hoogwaardige producten aanbieden en we een jarenlange samenwerking mee hebben opgebouwd. Laat u hier alvast inspireren over de mogelijkheden en materialen: 3M – Oracal – Avery Hexis – Mactac

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor kleefletters en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!