gevelreclame

Gevelreclame reclamepanelen spandoek raamstickerbelettering doosletters gevelletters 3D-gevelreclame
#gevelreclame #lichtreclame #3D-gevelletters #reclamepanelen #raamstickers  #spandoeken #plaatsing #hoogtewerker #opdegrondofgrotehoogte

Bij AMS beschikken we over alle know-how voor de productie van uw gevelreclame. In het decoreren van gevels hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Een eenvoudige raambelettering, uw logo in verlichte gevelletters, een opvallend reclamebord of de volledige bekleding van de gevel, we realiseren het aan een scherpe prijs en met de grootste zorg. Zo maken we van uw winkel of bedrijfspand een visueel pareltje!

offerte
realisaties

3d-letters

raamfolie

spandoek

panelen

gevelbanieren

belettering

lichtreclame

zonwerende vinyl

geveldecoratie, mogelijkheden voor elk budget en concept

Voor uw gevelreclame bieden we een heel breed gamma aan technische totaaloplossing. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Wij voorzien facades van digitale full colour prints, beletteringen of one-way-visions op ramen. Verlichte of niet-verlichte doosletters.  Het drukken en voorbereiden gebeurt in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Al onze plaatsers zijn geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

AMS garandeert u een professionele gevelreclame in kwalitatieve, duurzame materialen. Voor kleefletters en logo’s beschikken we over een breed gamma gekleurde folies.  Full colour prints worden deze steeds afgewerkt met een transparante laminaat, deze biedt bescherming tegen krassen, vuil en verkleuring. Een opvallende foto op een raampartij kan perfect op een one-way-vision folie. Deze geperforeerde folie, garandeert het zicht naar buiten maar verhinderd de inkijk in uw pand.

waarom kiezen voor gevelreclame?

Stimuleert de naambekendheid van uw merk of bedrijfsidentiteit.

Vergroot de herkenbaarheid van uw zaak.

Een opvallende manier om uw diensten en activiteiten in de kijker te plaatsen.

Lichtbakken, ledlijnen en verlichte doosletters, zorgen ook ‘s nachts voor een sfeervolle en opvallende look.

Indien gewenst maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en we bezorgen u steeds een digitaal drukvoorbeeld.

gevelreclame bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

1 Bezorg ons de afbeeldingen – logo’s – teksten die u op uw gevel wenst. > info@amsdigital.be

2 Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

3 U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

4 Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

5 Uw gevelreclame wordt door onze professionele monteurs geplaatst.

de technische mogelijkheden van gevel reclame

Voor de productie van uw geveldecoratie, bestaan er verschillende mogelijkheden:

• 3d-geveldecoratie U wenst uw logo of bedrijfsnaam drie dimensionaal op uw gevel of de inkomhal van uw bedrijf? AMS biedt een uitgebreid gamma aan mogelijkheden voor wat betreft 3D geveldecoratie, gaande van uitgefreesde letters en vormen tot direct of indirect verlichte doosletters, voorzien van energiezuinige ledlampen. Ontdek hier alle mogelijkheden

• Zelfklevende monomeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een tijdelijk karakter. Het leent zich dan ook uitstekend voor acties en promoties. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten logo’s en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden. Let op: na 6 maanden wordt de monomeer vinyl, permanent. Deze is nog steeds verwijderbaar met warme lucht.

• Zelfklevende polymeer vinyl is een zelfklevend materiaal met een duurzaam karakter. Hij is dan ook eerder geschikt voor communicatie op langere termijn. De folie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gebruikt worden om teksten en figuren uit te snijden. De witte variant kan bedrukt worden en wordt standaard voorzien van een glanzende of matte laminaat. Die de afbeelding beschermt tegen krassen, vuil en verkleuring door UV-licht.

• Zelfklevende one-way-vision folie is een éénzijdig doorzichtige sticker. De geperforeerde folie, laat toe om op een raam te communiceren, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Deze raamdecoratie kan afgewerkt worden met een transparante laminaat zodat deze beschermd is tegen krassen, vuil en weersinvloeden.

• Spandoeken en banners bieden een enorm scala aan mogelijkheden. Ze kunnen in een frame geplaatst worden op een buisprofiel of spanprofiel en enkel- of dubbelzijdig bedrukt worden. Ontdek hier alle mogelijkheden

• Reclameborden zijn een uitstekende drager voor visuele communicatie. Panelen zijn beschikbaar in verschillende materialen: Aluminium, PVC, hout, plexi, karton… Naargelang de toepassing, adviseren we welk type best geschikt is. Met ons high-end machinepark en ervaren medewerkers, kunnen we elke oplage en formaat aan. Ook voor complexe vormen, schrikken we niet terug. Alle panelen kunnen voorzien worden van een geschikt ophangsysteem. Ze kunnen worden voorzien van een digitale print of belettering en zijn geschikt voor in- & outdoor toepassingen. Ontdek hier alle mogelijkheden

• Zonwerende folie beperkt de hitte in ruimtes die te warm worden en weert de schittering van de zon op bijvoorbeeld uw computerscherm. Zonwerende folie bestaat in drie tinten. De SPS 20 is de donkerste tint, de SPS 35 is de medium tint en de SPS 50 is de lichtste tint.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw gevelreclame en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

3D-gevelreclame
raamfolie
spandoeken
panelen
gevelbanieren
belettering
led lijnen
zonwerende folie