3D gevelreclame, geeft uw publiciteit een extra dimensie!

U wenst uw logo of bedrijfsnaam drie dimensionaal op uw gevel of de inkomhal van uw bedrijf? AMS biedt een uitgebreid gamma aan mogelijkheden voor wat betreft 3D gevelreclame, gaande van uitgefreesde letters en vormen tot direct of indirect verlichte doosletters, voorzien van energiezuinige ledlampen.

bekijk hier onze realisaties
vraag uw offerte op maat
bekijk dit item in de shop
doosletters

doosletters

bekijk hier de mogelijkheden
3d-reclame acryloxletters

acrylox letters

bekijk hier de mogelijkheden
rvs-letters gevelreclame

rvs-letters

bekijk hier de mogelijkheden
https://www.amsdigital.be/dionox/

dionox

bekijk hier de mogelijkheden

gevelletters, mogelijkheden voor elk concept en budget!

AMS biedt u een uitgebreid gamma 3D gevelreclame. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende producten:

Doosletters zijn 3D gevelletters die we aanbieden in een direct en indirect verlichte variant. Ze zijn uitstekend uit te lchten door middel van de laatste techniek op het gebied van energiezuinige LED-verlichting. zowel de aluminium omkasting als de translucente acrylaat zijn uitvoerbaar in diverse kleuren. uiteraard is onverlicht ook en optie. Ontdek hier meer.

Acrylox letters zijn gefreesde of gelaserde gevelletters in verschillende, diktes kleuren en toepassingen. Deze gevelletter is vervaardigid uit een lichtdichte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Verkrijgbaar in de diktes 8, 19 en 30 mm en in een breed scala aan RAL-kleuren. Als variant is Acrylox Translucent met een lichtdoorlatendheid van 40% zeer interessant. Ontdek hier meer.

RVS-letters is een 3D geveldecoratie uitgevoerd in roest vrij staal. Het oppervlak van de letter kan in geborsteld of spiegelende variant worden uitgevoerd. ook hier is de mogelijkheid om directe- of  indirecte LED-verlichting te voorzien. Ontdek hier meer.

Dionox is een LED-verlichte 3D geveldecoratie in kunststof. Ze kan gespoten worden in elke gewenste RAl-Kleur. De voorzijde wordt  uitgevoerd in een standaard kleur, acrylaat of opaalwit, deze kan eventueel voorzien worden van een folie (3M – Oracal – Avery Hexis – Mactac). Ze wordt direct op de gevel gemonteerd of met behulp van afstandsbuisjes in combinatie met draadeinden. Ontdek hier meer.

In onze webshop vindt u een groot assortiment 3D gevelreclame.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor 3D geveldecoratie en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!