signalisatie

Signalisatie digital signage bewegwijzering parkingborden parkingsignalisatie indoor outdoor signage
#signalisatie #vloerstickers #digitalsignage #bewegwijzering #in&outdoorsignalisatie  #parkingsignalisatie #signage #veiligheidssignalisatie

Met een duidelijke in- & outdoor signalisatie creëert u een veilige en aangename omgeving voor uw klanten, personeel en leveranciers. AMS heeft een jarenlange ervaring en mooie referenties op het gebied van in- & outdoor signage. Indien nodig bekijken we de situatie op locatie en voeren we een studie uit die wordt vertaald in een passend concept. Onze signage wordt steeds ontworpen en gemonteerd met oog en respect voor de architecturale waarde van de omgeving.

offerte
realisaties

signalisatie

parking signalisatie

digital signage

signalisatie, oplossingen voor elk concept en budget!

Voor in- & outdoor signalisatie bieden we een breed scala aan producten, op het gebied van signing, routing en visuele communicatie. Wij leveren ruim 5000 producten, die we grotendeels uit voorraad, geheel op maat en gereed voor verzending of montage aanbieden. Naast standaardproducten leveren we ook maatwerk. We adviseren u steeds van ontwerp tot montage en streven hierbij telkens naar de beste prijs kwaliteit verhouding.

AMS ontwerpt, produceert en monteert: bewegwijzering, reclamezuilen, vloerstickers, gevel- & doosletters, nood- en veiligheidssignalisatie. Voor de productie van uw signalisatie beschikken we over een modern machinepark. Wat de materiaalkeuze betreft gaan we enkel voor de meest duurzame oplossingen. De plaatsing van uw signage wordt professioneel en veilig uitgevoerd door geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

Indien gewenst kunnen we de plaatsing op locatie uitvoeren. We beschikken we oven een eigen hoogtewerker met gecertificeerd personeel, zodat plaatsing op grote hoogte perfect mogelijk is.

 

waarom kiezen voor signage?

U creëert een veilige en aangename omgeving voor uw klanten, personeel en leveranciers.

We beschikken over een zeer groot gamma aan standaardproducten. We beschikken over een zeer groot gamma aan standaardproducten.

Onze signalisatie wordt steeds ontworpen en gemonteerd met oog en respect voor de architecturale waarde van de omgeving..

 Indien gewenst maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en we bezorgen u steeds een digitaal drukvoorbeeld.

signalisatie bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

1 Bezorg ons de afbeeldingen – logo’s – teksten die u op uw signalisatie wenst. -> info@amsdigital.be

2 Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

3 U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

4 Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

5 Indien gewenst, wordt uw signage door onze professionele monteurs geplaatst.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw signage en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

in-& outdoor signalisatie
parking signalisatie
digital signage