muurdecoratie

     muurdecoratie

Muurdecoratie wallpaper muursticker wanddecoratie
#muurdecoratie #muurstickers #wallpaper #wanddecoratie #fotoopmuur  #wandbekleding #design #interieur

Een opvallende muurdecoratie geeft meteen een heel ander gevoel en sfeer aan een ruimte. Denk daarbij aan de inkomhal van een bedrijfsruimte, de wachtkamer in een dokterspraktijk of de kinderkamer een metamorfose geven met een speelse wanddecoratie. De mogelijkheden zijn onbeperkt wat invulling en formaat betreft!

offerte
realisaties

walltex

multiwall

easywall

muurdecoratie, oplossingen voor elk concept en budget!

We kunnen alle ruimtes voorzien van sfeervolle wanddecoraties. Naast een vaste muurdecoratie met behang bieden we nog tal van mogelijkheden om een ruimte aan te kleden met een afneembare wanddecoratie: Zoals bedrukte canvassen die op een spieraam worden gemonteerd of posters al dan niet in een frame.

Onze ontwerpafdeling denkt steeds graag mee, om een sfeervolle foto of illustratie te zoeken voor uw wanddecoratie.

Hieronder vindt u de verschillende materialen:

 Walltex of ook wel Airtex genoemd, is een synthetisch behang van hoogwaardig kwaliteit dat eenvoudig en naadloos kan aangebracht worden. Het is uitermate geschikt voor bepleisterde muren, beurswanden, decors en houten wanden.
 Multiwall Voor een muurdecoratie op een gestructureerde ondergrond gebruiken we doorgaans multiwall behang, het is een synthetisch behang van hoogwaardig kwaliteit dat eenvoudig en naadloos kan aangebracht worden. Het is uitermate geschikt voor beurswanden, decors en houten wanden. De grijze rugzijde zorgt ervoor dat kleurimperfecties in de onderlaag niet meer zichtbaar zijn. Het kan aangebracht worden op muren met de hiervoor ontwikkelde lijm.

 Easywall Voor een kleinre muur of wanddecoratie gebruiken we doorgaans easywall, het is een synthetisch behang van hoogwaardig kwaliteit dat eenvoudig en naadloos kan aangebracht worden. Het is uitermate geschikt voor bepleisterde muren, decors en POS materiaal. Easywall is een zelfklevend materiaal dat eenvoudig kan geplaatst en geherpositïoneerd worden. Indien de wanden onbewerkt zijn, moet er wel nog een primer worden aangebracht

Indien gewenst kunnen we de plaatsing op locatie uitvoeren. We beschikken we oven een eigen hoogtewerker met gecertificeerd personeel, zodat plaatsing op grote hoogte perfect mogelijk is.

muurdecoratie bestellen, hoe gaat dat in zijn werk?

1 Bezorg ons de afbeeldingen – logo’s – teksten die u op uw muurdecoratie wenst. -> info@amsdigital.be

2 Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp en prijsvoorstel.

3 U ontvangt een offerte en digitaal drukvoorbeeld ter controle.

4 Alles naar wens? Dan starten we de productie op en plannen de plaatsing in.

5 Indien gewenst, wordt uw muurdecoratie door onze professionele monteurs geplaatst.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw muurdecoratie en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

walltex
multiwall
easywall