3D geveldecoratie

3D geveldecoratie2020-10-16T11:37:48+02:00

Project omschrijving

U wenst uw logo of bedrijfsnaam drie dimensionaal op uw gevel of de inkomhal van uw bedrijf? AMS biedt een uitgebreid gamma aan mogelijkheden voor wat betreft 3D geveldecoratie, gaande van uitgefreesde letters en vormen tot direct of indirect verlichte doosletters, voorzien van energiezuinige ledlampen.

bekijk dit product in de webshop
meer info over 3D geveldecoratie

Bij AMS biedt een uitgebreid gamma 3D geveldecoratie. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende producten:

Acrylox-letters zijn gefreesde en gelaserde gevelletters in verschillende, diktes, kleuren en toepassingen. Deze gevelletter is vervaardigd uit een lichtdichte, gepigmenteerde acrylaatplaat verkrijgbaar in de diktes 8, 19 en 30 mm en in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Als variant is ACRYLOX TRANSLUCENT met een lichtdoorlatendheid van 40% zeer interessant. Ontdek hier meer.

• Doosletters zijn 3D gevelletters die we aanbieden in een direct en indirect verlichte variant. Ze zijn uitstekend uit te lichten door middel van de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting. Zowel de aluminium omkasting als de translucente acrylaat zijn uitvoerbaar in diverse kleuren. Uiteraard is onverlicht ook een optie. Ontdek hier meer.

• RVS-letters is een 3D geveldecoratie die is uitgevoerd in roestvrij staal. Het oppervlak van de letter kan in een geborsteld of spiegelende variant worden uitgevoerd. Ook hier is er de mogelijkheid om directe- of indirecte LED-verlichting te voorzien. Ontdek hier meer.

• Dionox is een LED-verlichte 3D geveldecoratie in kunststof. Ze kan gespoten worden in elke gewenste RAL-kleur. De voorzijde wordt uitgevoerd in een standaard kleur acrylaat of in opaal wit, deze kan eventueel voorzien worden van een folie (3M/AVERY/ORACAL). Ze wordt direct op de gevel gemonteerd of met behulp van afstandsbuisjes in combinatie met draadeinden.

In onze webshop vindt u een groot assortiment 3D geveldecoratie.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor 3D geveldecoratie en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.

Project details

Tags: