creativiteit in elk detail

#mooieverhaaltjesdieblijvenplakken

In onze eerste editie van mooie verhaaltjes die blijven plakken stellen we je graag onze klant Dural Bouwgroep voor.

Dural Bouwgroep is de ideale partner voor uw duurzame renovaties. Zij zijn een sterke speler op de volgende terreinen: hellende daken, platte daken en zonnepanelen.

Hun aanpak en expertise gaat ver met meer dan 25 jaar ervaring in huis. Als uw duurzame partner zorgen zij er voor dat uw dak voldoet aan de meest recente normen en daarbovenop helpen ze u maximaal besparen met hun duurzame-energie-oplossingen.

Hun personeel en uitgekozen partners zijn deskundig, vakbekwaam en ervaren. Ze werken resultaatgericht, met oog voor budget en steeds met de klant centraal.

Dat maakt Dural Bouwgroep de ideale partner voor het renoveren van uw dak en uw duurzame-energie-oplossingen.

Sinds 3 jaar heeft AMS Digital Printing een heel waardevolle samenwerking opgebouwd met Dural Bouwgroep. We ontwerpen, produceren en plaatsen alle in- & outdoor signage voor deze nieuwe snelgroeiende speler in de Vlaamse bouwmarkt. Zo hebben we werfdoeken, vlaggentuinborden enz voor hen geproduceerd. De realisatie die ongetwijfeld het meest in het oog springt, misschien hebt u ze zelf al eens gespot, is de bestickering van het wagenpark. Van ontwerp tot uitvoering bewaken we dat de huisstijl tot in het kleinste detail wordt doorgevoerd.

Net zoals AMS gelooft Dural in een persoonlijke aanpak met het accent op de klantenervaring. Dat betekent een complete service en persoonlijke benadering waarmee wij de verwachtingen van de klant steeds trachten te overtreffen.

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met AMS voor onze in- en outdoor reclame. Hun professionele aanpak en aandacht voor detail hebben onze verwachtingen overtroffen. De bestickering van ons wagenpark en andere reclame items heeft niet alleen onze visibiliteit vergroot, maar heeft ook onze merkidentiteit versterkt.

Vincent Janssens, CEO Dural bouwgroep.

technologie in dienst van kwaliteit en service

Net zoals Dural, is AMS een bedrijf dat in de eerste plaats inzet op service en kwaliteit. Zo bieden we naast een gratis offerte steeds een vrijblijvend drukvoorbeeld  aan. Zo heeft de klant een visualisatie en kan hij, indien gewenst, snel bijsturen. De productie gebeurt in ons eigen atelier met de modernste technieken en de plaatsing kan bij ons in Merksem of in overleg ter plaatse gebeuren.

In een wereld waarin de eerste indruk steeds belangrijker wordt, heeft de samenwerking tussen AMS en Dural bewezen dat investeren in een opvallende visuele branding een krachtig instrument is om merkherkenning en klantenbinding te bevorderen.

De relatie tussen AMS en Dural gaat verder dan het louter leveren van diensten. Het is een partnerschap dat is gebouwd op wederzijds vertrouwen, open communicatie en een gedeelde visie op succes.

Wagen belettering bestickering autostickers klevers kleefletters AMS
Bedrijfswagen belettering bestickering autostickers klevers kleefletters AMS

Blijf steeds op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram – facebook en TikTok!

ontdek hieronder wat we nog voor u kunnen realiseren.

auto stickers

spandoeken

raamdecoratie

gevel reclame

vlaggen

3d gevel reclame

totems en zuilen

muurdecoratie

signalisatie

belettering

reclamepanelen

bus wrapping

Blijf steeds op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram – facebook en TikTok!

ontdek hieronder wat we nog voor u kunnen realiseren.

auto stickers

spandoeken

raamdecoratie

gevel reclame

vlaggen

3d-reclame

totems en zuilen

muurdecoratie

signalisatie

belettering

reclamepanelen

bus wrapping