VillaMax, veel meer dan vakantie!

#mooieverhaaltjesdieblijvenplakken

VillaMax is een niet-gesubsidieerde organisatie die unieke en kosteloze vakanties op maat organiseert voor gezinnen met een ongeneeslijk en/of levensbedreigend ziek kind. Als één van de kinderen ernstig ziek is, heeft dit een grote impact op iedereen binnen dat gezin.  Samen er even tussenuit en genieten is voor hen zeker niet evident. VillaMax maakt dit wel mogelijk!

AMS Digital Printing draagt graag zijn steentje bij aan dit mooie initiatief. Zo ontworpen en produceerden we flyers die de bekendheid van Villa Max helpen uitdragen.

Wie kan beter vertellen welke impact een VillaMax vakantie heeft dan een gezin dat al een keertje is komen genieten? Familie Dujardin aan het woord “Deze vakantie was zoveel meer dan waar we van durfden dromen! We hebben onze dochter op een andere manier leren kennen, los van alle stress & zorgen. Ook als gezin en koppel is er een andere wereld open gegaan. We hadden dit zo hard nodig! De mooiste herinneringen zijn hier gemaakt en nemen we voor altijd met ons mee! Dankjewel aan iedereen die dit mee mogelijk maakt!”

Voor onze vakanties huren we de (zorg)vakantiehuisjes van Casa Ametza. Deze zijn gelegen in het park van Brasschaat en liggen op 50m van het zwembad. Ze zijn allemaal rolstoeltoegankelijk en aangepast aan verschillende zorgnoden zonder in te boeten aan gezelligheid.

Daarnaast hebben we in de omgeving een groot netwerk van zorgondersteuners en vrijwilligers opgebouwd om de gezinnen professioneel en warm te kunnen ondersteunen. Zo halen we drempels weg en slagen we er in om op maat te kunnen werken en (soms) het onmogelijke toch mogelijk te maken. Daar maken we samen écht het verschil!

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen!

Een VillaMax-week voor één gezin kost +/- €3.000 afhankelijk van de zorgnood, zorgondersteuning, aantal activiteiten en de grootte van het gezin. VillaMax neemt alle kosten op zich en dat kunnen we enkel dankzij de samenwerking en ondersteuning van vele partners.

We ontvangen geen subsidies en zetten daarom ook maximaal in om ons netwerk verder uit te breiden.

Zo proberen we samen het budget voor 50 gezinnen met een ernstig ziek kind rond te krijgen. We zijn dan ook heel trots dat we tot op heden al 248 gezinnen hebben mogen uitnodigen.

De boekingen blijven vlotjes binnen lopen en tegelijkertijd proberen we ons netwerk van partners verder uit te breiden.

Heb je vragen, wens je meer info of wil je zelf partner van Villa Max worden? Twijfel zeker niet en neem contact op met yves.bisschops@vzwvillamax.be  of bel +32 (0)486 44 27 60.

www.vzwvillamax.be                         www.facebook.com/vzwvillamax.be

Blijf steeds op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram – facebook en TikTok!

ontdek hieronder wat we nog voor u kunnen realiseren.

auto stickers

spandoeken

raamdecoratie

gevel reclame

vlaggen

3d gevel reclame

totems en zuilen

muurdecoratie

signalisatie

belettering

reclamepanelen

bus wrapping

Blijf steeds op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram – facebook en TikTok!

ontdek hieronder wat we nog voor u kunnen realiseren.

auto stickers

spandoeken

raamdecoratie

gevel reclame

vlaggen

3d-reclame

totems en zuilen

muurdecoratie

signalisatie

belettering

reclamepanelen

bus wrapping