Gevel transformatie voor Smart Car Repair in Kontich.

Voor onze klant Smart Car Repair hebben we een volledig nieuwe gevelreclame gerealiseerd. We monteerden 3D doosletters in de huisstijl kleuren op aluminium sandwich panelen. We ontworpen een raamdecoratie die werd geprint op One-Way Vision folie en een raamsticker op semi-permanente folie voor wisselende reclame boodschappen. Voor de zijgevel produceerden we een frontlit spandoek, die we monteerden in een aluminium buizenframe. Eveneens bouwden we de bestaande vlaggenmasten om naar een galgmast systeem voor 7 nieuwe baniervlaggen. Dit alles werd door onze plaatsers binnen het voorziene tijdsbestek geplaatst. Het resultaat is een totaalproject waarin we het beste van onze creatieve en technische skills verwerkten.

Wenst u zelf ook uw logo of bedrijfsnaam op de gevel van uw bedrijfspand of winkel? Laat u hier alvast inspireren door onze recente realisaties en neem vrijblijvend contact op om een voorstel op maat te ontvangen.

Hieronder vindt u alvast wat extra info over hoe we te werk gaan bij een gevel project:

Gevelreclame, hoe gaan we te werk?

Het ontwerp, de productie en de montage van uw gevelreclame worden door ons verzorgd. Onze vormgevers vertalen uw wensen naar een eigentijds en commercieel design. We werken steeds een visualisatie uit, zo krijgt u een realistisch beeld van het finale resultaat. De productie gebeurt in ons atelier, volgens de hoogste standaarden. Vervolgens komen onze ervaren plaatsers alles monteren. We beschikken over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsing op grote hoogte perfect mogelijk is.

Gevelreclame Doosletters Vlaggen
Doosletters onverlicht
Spandoek Doosletters Raamsticker
Spandoek_Doosletters Raamsticker
meer info over gevelreclame
vraag uw offerte op maat