Project omschrijving

Bij AMS beschikken we over alle know-how voor uw autoreclame. In het decoreren van auto’s hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Een eenvoudige belettering, de volledige re-branding van een wagenpark of het wrappen van de auto, we realiseren het aan een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit. Zo maken we van uw bedrijfswagen een rijdend visitekaartje!

Meer info over autoreclame
bekijk prijsindicaties voor autoreclame

Uw autoreclame, een rijdend visitekaartje!

Voor uw autoreclame bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Wij voorzien wagens van logo’s, contact gegevens, digitale full colour prints, one-way-visions en stripings. Het drukken en plaatsen gebeurt in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Al onze plaatsers zijn geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

AMS garandeert een professionele autoreclame met kwalitatieve folies. Voor kleefletters en logo’s beschikken we over een breed gamma gekleurde folies, alsook specials zoals reflectererend, metallic en fluo materiaal. Foto’s of illustraties drukken we op speciaal hiervoor ontwikkelde Cast-folies. Voor voertuigen worden deze steeds afgewerkt met een transparante laminaat, die bescherming biedt tegen krassen en verkleuring. Een opvallende foto op de achterruit kan perfect op een one-way-vision folie. Deze geperforeerde folie, garandeert het zicht vanuit de wagen maar verhinderd de inkijk in de wagen. Ideaal als u kostbare materialen of gereedschappen vervoerd!

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw autoreclame en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.