Project omschrijving

Bestelwagenreclame nodig? Bij AMS beschikken we over alle know-how voor de decoratie van uw voertuig. In het decoreren van bestelwagens, hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Wij verzorgen het ontwerp, de productie en de montage van uw bestelwagenreclame. Een eenvoudige belettering, de volledige re-branding van een wagenpark of het wrappen van de bestelwagen, we realiseren het aan een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit. Zo maken we van uw bedrijfswagen een rijdend visitekaartje!

meer info over bestelwagenreclame
bekijk de prijsindicaties voor bestelwagenreclame

Voor uw op uw bestelwagenreclame bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Wij voorzien bedrijfswagens van logo’s, contact gegevens, digitale full colour stickers, one-way-visions en stripings. AMS ontwerpt, drukt en plaatst uw reclame in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Al onze plaatsers zijn geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

AMS garandeert een professionele uitvoering van uw bestelwagenreclame met kwalitatieve folie. Voor kleefletters en logo’s beschikken we over een breed gamma gekleurde folies, alsook specials zoals reflectererend, metallic en fluo materiaal. Foto’s of illustraties drukken we op speciaal hiervoor ontwikkelde Cast-folies. Voor voertuigen worden deze steeds afgewerkt met een transparante laminaat, die bescherming biedt tegen krassen en verkleuring. Een opvallende foto op de achterruit kan perfect op een one-way-vision folie. Deze geperforeerde folie, garandeert het zicht vanuit de wagen maar verhinderd de inkijk in de bestelwagen. Ideaal als u kostbare materialen of gereedschappen vervoerd!

Reflecterende Chevron markering: Voertuigen die werken uitvoeren waarbij ze stilstaan op gewestwegen, moeten voorzien zijn van een rood/witte chevron markering, indien ze ingeschreven zijn vanaf 1/1/2020. Nutsbedrijven, watermaatschappijen,… en dergelijke vallen hieronder.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw bestelwagenreclame en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.