Project omschrijving

Bij AMS beschikken we over alle know-how voor de decoratie van uw truck. In de bestickering van trucks hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Een eenvoudige belettering, de volledige re-branding van een wagenpark of het wrappen van de vrachtwagen, we realiseren het aan een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit. Zo maken we van de decoratie van uw truck een rijdend visitekaartje!

Meer info over truck reclame
bekijk de prijsindicaties voor truckreclame

Voor de decoratie van uw vrachtwagen bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Wij voorzien vrachtwagens van logo’s, contact gegevens, kleefletters, digitale full colour prints en stripings. Het drukken en plaatsen gebeurt in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Al onze plaatsers zijn geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

AMS garandeert een professionele decoratie met kwalitatieve vinyl folies. Hiervoor beschikken we over een breed gamma gekleurde folies alsook specials zoals reflectererend, metallic en fluo materiaal. Foto’s of illustraties drukken we op speciaal hiervoor ontwikkelde Cast-folies. Voor voertuigen worden deze steeds afgewerkt met een transparante laminaat, die bescherming biedt tegen krassen en verkleuring. Ook de reflecterende contourmarkering van uw truck of oplegger kunnen we voor u, conform de actuele wetgeving hieromtrent, verzorgen.

Reflecterende Chevron markering: Voertuigen die werken uitvoeren waarbij ze stilstaan op gewestwegen, moeten voorzien zijn van een rood/witte chevron markering, indien ze ingeschreven zijn vanaf 1/1/2020. Nutsbedrijven, watermaatschappijen,… en dergelijke vallen hieronder.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.