Project omschrijving

Bij AMS beschikken we over alle know-how voor uw bus reclame. In het decoreren van bussen hebben we een jarenlange ervaring en een mooi klantenportfolio opgebouwd. Een eenvoudige belettering, de volledige re-branding van een wagenpark of het wrappen van de bus, we realiseren het aan een scherpe prijs en de hoogste kwaliteit. Zo maken we van uw bus een rijdend visitekaartje!

Meer info over dit product
bekijk de prijsindicaties voor busreclame

Voor uw bus reclame, bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Op basis van uw wensen en budget maken we een passend voorstel.

Wij voorzien bussen van logo’s, contact gegevens,  digitale full colour prints, one-way-visions en stripings. Het drukken en plaatsen gebeurt in ons eigen atelier, zo kunnen we snel inplannen en uitvoeren. Al onze plaatsers zijn geschoolde vakmensen, die alleen voor het beste resultaat gaan.

AMS garandeert een professionele decoratie met kwalitatieve vinyl folies. Hiervoor beschikken we over een breed gamma gekleurde folies alsook specials zoals reflectererend, metallic en fluo materiaal. Foto’s of illustraties drukken we op speciaal hiervoor ontwikkelde Cast-vinyl. Voor voertuigen worden deze steeds afgewerkt met een transparante laminaat, die bescherming biedt tegen krassen en verkleuring. Een opvallende foto op de ramen kan perfect op een one-way-vision folie. Deze geperforeerde zelfklevende folie, garandeert het zicht vanuit de bus maar verhinderd de inkijk in de bus.

Blijf op de hoogte van onze recentste realisaties en volg ons op instagram en facebook!

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en we bezorgen u asap onze scherpste prijs.